Thursday, 6 February 2014

shaklee independent distributor yang ceria

assalamualaikum semua :)

moga Allah melimpahkan rahmat dan redha-Nya ke atas hidup kita semua :) ameen.

saya, SURIATI ABDUL HALIM (ID 1081999), adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda yang ceria (hihi) di sekitar Masjid Negara Kuala Lumpur, Puchong Kinrara, Shah Alam dan penghantaran pos ke seluruh Malaysia.

sekiranya anda memerlukan suplemen atau makanan tambahan semulajadi dengan pelbagai set di tawarkan:

# set kesihatan keluarga
(membantu membekalkan nutrien yang di perlukan oleh tubuh badan_

# set kecantikan dan masalah kulit
(membantu mengatasi jerawat, ekzema, keradangan, alergi, kulit cantik, gebu, halus, lembap dan glowing)

# set suami isteri
(membantu mengatasi masalah dalaman suami isteri)

# set kesuburan
(membantu masalah sukar hamil, haid tidak teratur dan masalah hormon dalaman wanita dan lelaki)

# set kesihatan ibu
(ibu lebih bertenaga ketika hamil dan juga memenuhi nutrien untuk perkembangan bayi di dalam kandungan)
(ibu kekal cergas ketika berpantang dan membantu penyembuhan luka dengan lebih baik)
(ibu lebih bertenaga di samping memenuhi keperluan penyusuan bayi yang sihat dan cerdas)

# set kesihatan kanak-kanak dan pelajar
(anak lebih cergas, cerdas dan lebih fokus)
(membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk bagi pelajar dan membantu untuk lebih fokus)

# set masalah kurang / lebih berat badan
(membantu mendapatkan berat badan ideal dan bentuk badan idaman, di samping perkongsian tips dan konsultasi yang percuma dan berterusan)

# set warga emas
(membantu mengatasi lenguh-lenguh dan masalah sendi tulang)
(membantu mengurangkan risiko dan membantu mengurangkan/mengelakkan masalah diabetes, darah tinggi, kencing manis, strok dsb)

dan pelbagai lagi sila hubungi saya, tawaran ini ISTIMEWA untuk kawan-kawan saya :) 


untuk tempahan atau jika berminat menyertai group ceria club untuk menambahkan lagi keceriaan hidup anda bersama peminat channel astro ceria.kihkihkih. maklumat lanjut anda boleh hubungi saya seperti berikut:

# Page FB: Healthy and Beauty Store
# Blog: www.bicaradengantuhan.blogspot.com
# FB: Suriati Abdul Halim
# Shaklee Independent Distributor (ID: 1081999)
# Email: suriatiabdhalim@gmail.com
# Sms: 013-7117971


No comments:

PESAN UNTUK SEMUA

aku suka berbicara, bercakap, merapu, meraban dan perkara sewaktu dengannya
aku suka cakap sendiri tapi aku belum gila lagi coz aku cakap dalam ati
kalo ade orang cakap aku gila tu membuktikan bukan aku yang gila tapi orang tu yang gila
sebab tak tahu membezakan orang gila dengan orang gila-gila
aku orang gila-gila tapi tak suka baca comik gila-gila
suka baca comic conan je..

PESAN UNTUK SI PEKAK

bila aku berbicara aku tak kesah orang nak dengar ke tak
sebab aku tahu ramai orang pekak
ataupun buat-buat pekak
dah la pekak suka pulak salahkan badak
kan selalu je orang panggil pekak badak
apsal selalu sangat nak senakkan kepala hutak
kalo ko pekak cakap jela pekak
jangan nak babitkan badak pulak
dah dasar orang pekak badak
ops..tersasul la pulak
sori la badak tersebut nama ko la pulak

POPULAR POSTS

RECENT COMMENTS

Designed By Seo Blogger Templates