Sunday, 2 February 2014

promosi vita-lea hanya 28 hari sahaja

assalamualaikum..

promosi bulan februari ini
peromosi bulan februari 2014 adalah vita-lea iron formula!!!
jadi, harga dengan set vita-lea menjunam jatuh seperti set untuk ibu-ibu masa kini :) set hamil, set berpantang dan set menyusu. bukan itu sahaja, banyak lagi set yang menjunam jatuh harganya. untuk lebih lanjut jom baca kat bawah :)

vita-lea iron formula
memperkenalkan vita-lea iron formula shaklee iaitu multivitamin dan multimineral, supplement seimbang dan konprehansif di dalam sains shaklee yang mampu di miliki. vita-lea di formulasi khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang di perlukan oleh orang dewasa.

di ambil secara harian vita-lea boleh
1- meningkatkan kesihatan dan kecergasan menyeluruh
2- menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata
3- meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi 
4- memberikan perlindungan terhadap kerosakan akibat serangan radikal bebas

perbezaan vita-lea shaklee
1- di sokong oleh tujuh kajian klinikal
2- teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru
3- vita-lea menjalani lebih daripada 340 ujian kawalan mutu untuk memastikan ketulenan dan keberkesanan produk

28 vitamin dan mineral di dalam vitalea
1- vitamin A (sebagai beta carotene)
2- vitamin A (sebagai vitamin A acetate)
3- vitamin C (sebagai ascorbic acid)
4- vitamin D (sebagai cholecalciferol)
5- vitamin E (sebagai d-alpha tocopheryl acid succinate)
6- thiamin (sebagai thiamine mononitrate) 
7- riboflavin
8- niacin (sebagai niacinamide)
9- vitamin B6 (sebagai pyridoxine hydrochoride) 
10- folate (sebagai folic acid)
11- vitamin B12 (sebagai cyanocobalamin)
12- biotin (sebagai d-biotin)
13- pantothenic acid (sebagai d-calcium pantothenate)
14- calcium (sebagai dicalcium phosphate)
15- phosphorus (sebagai dicalcium phosphate)
16- iodine (sebagai potassium iodide dan kelp laut)
17- magnesium (sebagai magnesium oxide)
18- zinc (sebagai zinc gluconate)
19- selenium (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
20- copper (sebagai copper gluconate)
21- manganese (sebagai manganese gluconate)
22- chromium (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
23- molybdenum (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
24- nickel (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
25- tin (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
26- vanadium (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
27- boron (sebagai trace mineral protein hydrolysate)
28- iron (sebagai ferrous fumarate)

manfaat multivitamin dan multimineral vita-lea
vitamin A
kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, cegah rabun malam, bantu tumbesaran, kuatkan kerangka tulang, gusi, gigi, system respiratori, sistem imun dan rambut yang sihat.

vitamin D
perkasa kepadatan tulang, mencegah penyakit tulang lembut, osteoporosis dan psoriasis.

vitamin E
anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar sirkulasi darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki, mengurangkan kesan parut.

vitamin C
anti-oksida, melawan kanser, merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahanan penyakit, percepat sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah.

asid folik
kesihatan fetus, merangsang pengeluaran susu badan, kesihatan sel darah merah, kurangkan risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, osteoporosis, tekanan, ulsert mulut, kesihatan kulit.

vitamin B1
menukarkan makanan kepada tenaga, perkasa memori, kecerdasan mental, membina dan meransang peredaran darah, bantu tumbesaran, masalah keresahan, mabuk laut/darat, mengurangkan petanda herpes zoster.

vitamin B2
tukarkan makanan kepada tenaga, anemia, keletihan mata, katarak, jangkitan lidah dan mulut, kekejangan.

vitamin B3
tukar makanan kepada tenaga, menghasilkan hormone, meransang peredaran darah, lower blood ripid, merawat kepeningan, cirit-birit, migraine, ulser, nafas berbau, baik untuk perut dan usus.

vitamin B6
metabolisma protien, baiki otot, senggugut, penenang, tenaga, elakkan muntah-muntah, bibir kering, glossitis, dermatitis, kekajangan, kebas, anemia.

vitamin B12
membantu tumbesaran fetus dan kanak-kanak, bantu selera makan, tindak balas saraf,  baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, focus, keupayaan seksual dan mengelakkan anemia, keletihan, keresahan, diabetis, rabun.

biotin
membantu B-complex berfungsi lebih efektif, cegah rabun, rambut beruban dan gugur, diabetis, sakit otot, eczema dan keradangan kulit.

vitamin B5
meredakan tekanan, kesan penenang, melawan alahan, sembelit, keletihan, atritis, meredakan kesan sampingan akibat antibiotic, mencegah jangkitan, percepat sembuhan luka.

kalsium
perkasakan tulang dan gigi, darah beku, kebas, kejang, rasa sakit, insomnia, mengekalkan kadar degupan jantung normal, mencegah osteoporosis / penyakit tulang lembut.

fosforus
meningkatkan kepadatan tulang, diabetis, batu karang, mencegah pereputan tulang, membantu ligament / otot dan meredakan kesakitan akibat atritis, anoreksia.

iodin
baik untuk tirod, membantu tumbesaran fetus, tingkatkan kadar IQ kanak-kanak, membina ligament/otot dan kesinambungan tisu-tisu, kekuatan fizikal, mengawal berat badan.

zat besi
membentuk hemaglobin, redakan kesakitan akibat PMS (senggugut), membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan, anemia.

magnesium
kesihatan tulang, gigi, merehatkan otot dan sistem saraf, sifat penenang semulajadi, mencegah tekanan, diabetis, sakit jantung, batu karang, sakit buah pinggang, hati dan masalah penghadalamn.

copper
membantu menukarkan zat besi kepada haemoglobin, kesihatan rambut, edema, penyakit berkaitan tulang, masalah kebangkakan.

zink
perkasa sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda.

set lengkap vita-lea iron formula
# set tambah berat badan - vitalea + b-complex + meal shakes
# set hamil - vitalea + b-complex + esp + vita-c + ostematrix + omega guard
# set berpantang - vitalea + b-complex + esp + vita-c + ostematrix + zinc complex
# set menyusu - vitalea + b-complex + esp + vita-c + ostematrix + alfalfa
# set kesihatan keluarga - vitalea + b-complex + esp + vita-c
# set badan lesu - vitalea + b-complex + ostematrix
# set kesihatan optimum - vitalea + b-compex + vita-c
# set warga emas - vitalea + omega guard + ajht + ostematrix


set combo budget shaklee
maklumat lanjut
untuk maklumat lanjut. untuk free consultation istimewa untuk pelanggan aku. boleh contact aku seperti berikut:
# Page FB: Healthy and Beauty Store
# Blog: www.bicaradengantuhan.blogspot.com 
# FB: Suriati Abdul Halim
# Shaklee Independent Distributor (ID: 1081999)
# Email: suriatiabdhalim@gmail.com
# Sms: 013-7117971


2 comments:

D354 said...

Mantap bro...

edogawa conan said...

saya bukan bro. saya sis. ekeke :D

PESAN UNTUK SEMUA

aku suka berbicara, bercakap, merapu, meraban dan perkara sewaktu dengannya
aku suka cakap sendiri tapi aku belum gila lagi coz aku cakap dalam ati
kalo ade orang cakap aku gila tu membuktikan bukan aku yang gila tapi orang tu yang gila
sebab tak tahu membezakan orang gila dengan orang gila-gila
aku orang gila-gila tapi tak suka baca comik gila-gila
suka baca comic conan je..

PESAN UNTUK SI PEKAK

bila aku berbicara aku tak kesah orang nak dengar ke tak
sebab aku tahu ramai orang pekak
ataupun buat-buat pekak
dah la pekak suka pulak salahkan badak
kan selalu je orang panggil pekak badak
apsal selalu sangat nak senakkan kepala hutak
kalo ko pekak cakap jela pekak
jangan nak babitkan badak pulak
dah dasar orang pekak badak
ops..tersasul la pulak
sori la badak tersebut nama ko la pulak

POPULAR POSTS

RECENT COMMENTS

Designed By Seo Blogger Templates