Thursday, 2 January 2014

promosi berapi januari ini

assalamualaikum..

korang aku nak buat pengumunan gempak! :D

perhatian!!!
promosi berapi shaklee kali ni adalah alfalfa complex (produk paling laris) :D


# set kurus - alfalfa + lecithin
# set resdung - alfalfa + zinc complex
# set detox untuk kurus sihat dan cantik - alfalfa + herb lax + dtx complex
# set dalaman wanita - alfalfa + gla complex
# set keputihan - alfalfa + vita-c
# set milkbooster - alfalfa + esp
# set berpantang - alfalfa + zinc atau alfalfa + esp atau alfalfa + ostematrix atau alfalfa + vitalea
# set suami isteri - alfalfa + zinc
# set kulit ekzema - alfalfa + omega guard

semua set ini jatuh menjunam ke dalam gaung!!!!!
jom grab peluang ini :D

apa yang best pasal alfalfa complex ni?

jom kita terokai :)

20 Manfaat Alfalfa Complex Kepada Kesihatan:


1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah
3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7. Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9. Merawat masalah sembelit
10. Menyahkan toksik dalam tubuh
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13. Membantu masalah penghadaman
14. Membantu memperbanyakkan susu ibu
15. Mengurangkan masalah pundi kencing
16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17. Meningkatkan kesihatan prostat
18. Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19. Menghangatkan hubungan suami isteri
20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki





nilah rupanya alfalfa complex

promosi berakhir 31 januari 2014 
nak consultation, nak tanya-tanya, nak borak-borak, nak tahu lebih lanjut pasal produk atau nak beli terus, cepat-cepat contact aku.hahaha.

# Page FB: Healthy and Beauty Store
# Blog: www.bicaradengantuhan.blogspot.com
# FB: Suriati Abdul Halim
# Shaklee Independent Distributor (ID: 1081999)
# Email: suriatiabdhalim@gmail.com
# Sms: 013-7117971

err..tak sabar aku nak p borong-borong shaklee lagi :D


2 comments:

Harris Shah Abd Hamid said...

terlajak update blog. :-)

edogawa conan said...

hihihi, exsaited punya pasal promo bulan ni kebaboom :D

PESAN UNTUK SEMUA

aku suka berbicara, bercakap, merapu, meraban dan perkara sewaktu dengannya
aku suka cakap sendiri tapi aku belum gila lagi coz aku cakap dalam ati
kalo ade orang cakap aku gila tu membuktikan bukan aku yang gila tapi orang tu yang gila
sebab tak tahu membezakan orang gila dengan orang gila-gila
aku orang gila-gila tapi tak suka baca comik gila-gila
suka baca comic conan je..

PESAN UNTUK SI PEKAK

bila aku berbicara aku tak kesah orang nak dengar ke tak
sebab aku tahu ramai orang pekak
ataupun buat-buat pekak
dah la pekak suka pulak salahkan badak
kan selalu je orang panggil pekak badak
apsal selalu sangat nak senakkan kepala hutak
kalo ko pekak cakap jela pekak
jangan nak babitkan badak pulak
dah dasar orang pekak badak
ops..tersasul la pulak
sori la badak tersebut nama ko la pulak

POPULAR POSTS

RECENT COMMENTS

Designed By Seo Blogger Templates